Huisreglement


Bij ieder saunabezoek is het verplicht dat elke gast een groot badlaken, badhanddoek en teenslippers gebruikt. Deze zijn niet in het standaardarrangement inbegrepen, maar kunnen altijd tegen meerprijs van €7,5  per set aan de receptie gevraagd worden.

Alle supplementen worden na afloop van het saunabezoek direct afgerekend aan de receptie, gebruikte badjassen en handdoeken kunt u dan gewoon afgeven. Indien deze niet geretourneerd worden na het saunabezoek, worden ze aangerekend.

We zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijke of materiële letsels, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex. Wij zullen dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Sensum Wellness zal ook niet verplicht zijn om een schadevergoeding te betalen.

Sensum Wellness heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Het is verboden te roken in de binnenruimte van het saunacomplex. Roken is enkel mogelijk

buiten op de toegestane plaats.

Het is niet toegestaan verzorgingsproducten, eten of drinken mee te brengen. Bij het consumeren van eigen dranken vragen wij €50 boete.

Het is evenmin toegestaan om de saunaruimte te betreden met schoenen. Slippers worden gratis ter beschikking gesteld.

Schade die tijdens het verblijf werd toegebracht aan de ruimte, inrichting of de toestellen zullen steeds verhaald worden op de huurder. Wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden innen wij een schadevergoeding van €500 per dag.

Kinderen jonger dan 16 jaar dienen steeds vergezeld te worden door een volwassene bij het gebruik van één van de faciliteiten.