Reservering


We vragen altijd een voorschot van € 125  te betalen bij reservering. Dit kan per overschrijving op rekeningnr. BE69 0018 6976 0478  of ter plaatse bij Sensum cash binnen de 5 werkdagen. De reservering wordt pas definitief aanvaard als het voorschot op onze rekening is gestort. Bij het reserveren van een last minute of een reservatie op minder dan 3 werkdagen, dient u een betalingsbewijs van het voorschot door te mailen naar info@sensum-lievegem.be. Ook bij het niet- betalen van een voorschot zal bij het niet-nakomen van de gemaakte reservatie en niet-annuleren binnen 48u, u een schadevergoeding worden aangerekend van € 125.

Dit met vermelding van: RESERVERING + NAAM.

Een reservatie moet minimaal 48u op voorhand geannuleerd worden. Zoniet, beschouwen we het voorschot als annuleringskost.

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de receptie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het saunacomplex, rekenen wij 20,00 euro per ingegaan kwartier aan, dat we bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Sensum en onze klanten is de rechtbank van Gent bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

Iedereen die een reservatie maakt bij Sensum Wellness verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.